- In de media -

Een boek schrijven, volksvertegenwoordiger zijn... je komt daardoor regelmatig in de media. Hieronder diverse interviews en artikelen.

 

In het NederlandsDagblad van 6 februari 2019 stond een dubbel-interview met de de Nijmeegse neuroloog dr. Bart Post en Peter van den Berg. Aanleiding was de verschijning van de bundel 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'.

In het christelijk tijdschrift Terdege stond op 6 februari 2019 een dubbel-interview met de Vlaamse oud-diplomaat Jan Vermeir en Peter van den Berg. Aanleiding was de verschijning van de bundel 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'.

Naar aanleiding van de aangekondigde verschijning van het boek 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson' verscheen er in een Hart van Holland (editie Waddinxveen en editie Zuidplas) een interview/artikel.

Zo enkele maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 'woede' er weer een discussie over de beloning en werkdruk van gemeenteraadsleden. Hoe vindt je beschikbare en goede kandidaten die ook veel tijd willen 'opofferen' aan de lokale politiek? De discussie werd indirect wat aangewakkerd door rapporten van het Sociaal Cultureel...