- In de media -

Een boek schrijven, volksvertegenwoordiger zijn... je komt daardoor regelmatig in de media. Hieronder diverse interviews en artikelen.

 

In de nieuwsbrief van de Vereniging van Christencoaches is een mooie én positieve recensie van de bundel 'Beter leven met een chronisch-progressieve ziekte' opgenomen (zie hieronder).

Citaat: "Ik beveel deze gids aan bij onze christencoaches en voor alle andere coaches die op professionele wijze coachees willen begeleiden, die een coachvraag hebben...

Hoe ga je om met tegenslag? Het FinancieeleDagblad heeft een rubriek waar onder de naam 'Tegenslag' iedere week een interview staat met een persoon die met tegenslag en/of een ingrijpende gebeurtenis in het leven werd geconfronteerd. Vandaag (maandag 21 december 2020) sta mag ik met een interview (link naar het interview) de pagina's 16 en 17...

Interview RAZO

01-10-2020

Donderdagmiddag 1 oktober 2020 had ik een interview met/bij Zorgradio RAZO in Delft. In dat interview ging het vooral over chronisch ziek zijn, de ziekte van Parkinson en het boek 'Beter leven met een chronisch-progressieve ziekte'. Het radio-interview is terug te luisteren via de website van RAZO (link naar radio-interview).

Naar aanleiding van de aankondiging van het boek 'Beter leven met een chronisch-progressieve ziekte' heeft de Freek van Holten mij geïnterviewd en een artikel geschreven in het Zorg (het actuele ledenmagazine van de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV).

Naar aanleiding van mijn arbeidsongeschiktheid en wat daaraan vooraf ging.... Daarover ging het interview dat ik met de redactie van RMU.NU had. Dit interview is gepubliceerd onder de titel 'Nog steeds een mens met talenten' (In RMU.NU - april 2020, nummer 2). Het interview kan hieronder worden gedownload.