- In de media -

Een boek schrijven, volksvertegenwoordiger zijn... je komt daardoor regelmatig in de media. Hieronder diverse interviews en artikelen.

 

In RD Magazine, de zaterdag bijlage van het ReformatorischDagblad, stond op zaterdag 8 februari 2020 een uitgebreid en persoonlijk interview met mij. Ik hoop dat ik andere mensen (met een chronisch-progressieve ziekte) mee kan helpen. Dankbaar zijn met alle dag? Het lukt echt niet altijd, maar wat krijgen we veel van God.

Link naar artikel: Stap...

"Je moet niet bij de pakken neer gaan zitten hoor!" Deze goedbedoelde woorden krijgen mensen die geconfronteerd worden met ziekte of tegenslag nogal eens te horen. Hoe betekenisvol kan het zijn om jaarlijks een dag van en voor de chronisch zieken te hebben, waarbij we met elkaar stilstaan en ervaren hoe het is om te leven met een...

Zaterdagavond 24 augustus 2019 was ik te gast in het programma EO Live (NPO, Radio 5). In het gesprek met presentator Petra de Joode ging het over de ziekte van Parkinson, de gevolgen van de ziekte van Parkinson voor jongeren (en hun gezin) en over het boek 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'. Het gesprek kunt u ook achteraf nog beluisteren (...

Interview Razo

27-06-2019

Donderdagmiddag 27 juni 2019 had ik een interview met/bij Zorgradio RAZO in Delft. In dat interview ging het vooral over de ziekte van Parkinson en het boek 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'. Het radio-interview is terug te luisteren via de website van RAZO: link naar interview.

Op 1 maart 2019 heeft Brigitte Leferink, oud-raadslid en voormalig wethouder van de gemeente Waddinxveen mij geïnterviewd tijdens de boekpresentatie in de Waddinxveense boekhandel Burger aan de Dorpstraat. Naar aanleiding van Wereldparkinsondag (13 april) heeft zij voor 'meer dan vijftig' een bijdrage geschreven over de ziekte van Parkinson en het...

In het NederlandsDagblad van 6 februari 2019 stond een dubbel-interview met de de Nijmeegse neuroloog dr. Bart Post en Peter van den Berg. Aanleiding was de verschijning van de bundel 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'.

In het christelijk tijdschrift Terdege stond op 6 februari 2019 een dubbel-interview met de Vlaamse oud-diplomaat Jan Vermeir en Peter van den Berg. Aanleiding was de verschijning van de bundel 'Een nieuwe uitdaging met Parkinson'.