Enquête (impact) chronisch zieken en hun geliefden-mantelzorgers

04-05-2021

Beste mensen,

Graag wil ik het volgende aan u voorleggen. Op dit moment begeleid ik twee studenten klinische psychologie van de Tilburg University. Zij hebben gekozen voor een projectje en essay over omgaan met verkies en rouw bij een chronisch(-progressieve) ziekte. Rouw en verdriet bij de zieke zelf en diens echtgenoot/partner. Daarvoor hebben ze een tweetal enquêtes samengesteld die zij graag aan de 'doelgroepen' willen voorleggen. Doelen van het projectje is voor de studenten kennis en ervaring opdoen die ze later kunnen gebruiken in hun toekomstige werk. Maar dat is zeker niet het enige. Graag willen ze met mij ook wat praktische tools en tips formuleren die inzicht geven en verder helpen, vandaar dat er naast een docent ik ook meedenk etc.

Als jullie mee willen werken door middel van het invullen van een enquête, graag! De enquêtes kunnen indien gewenst anoniem worden ingevuld. U kunt overigens ook aangeven dat ze u mogen benaderen voor een verdiepend gesprek of toelichting. De studenten, en ik zelf natuurlijk ook, weten dat hiervoor geheimhouding geldt en beloven niet met naam en toenaam mogen of te zullen citeren.

De link naar de enquêtes treft u hieronder aan. Het zijn er twee, namelijk een voor degenen die een chronisch(-progressieve) ziekte hebben en een voor de partner. Als u wilt meewerken, wilt u dan de enquête(s) voor 14 mei invullen?!

Naar enquête chronisch zieken: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_dbajXyasRVTaPJk 

Naar enquête partner van chronisch zieken: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_bDisCp4TURFs5me 


De uitkomsten worden via een rapportje of essay in deze groep gecommuniceerd.

Hartelijke groet,
Peter van den Berg