Eenzaam? Ik maak graag kennis met u

07-10-2020

Van 1 tot en met 8 oktober 2020 is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Daarnaast is 8 oktober de Dag voor de chronisch zieken. Voor mij was het aanleiding om in enkele opinie-artikelen aandacht te vragen voor eenzaamheid en chronisch zieken? Deze artikelen zijn geplaatst in het FrieschDagblad, het NederlandsDagblad en het ReformatorischDagblad.

Het artikel Eenzaam? Ik maak graag kennis met u kunt u hier nalezen (link naar artikel ReformatorischDagblad) of hieronder downloaden.Van 1 tot en met 8 oktober 2020 is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Daarnaast is 8 oktober de Dag voor de chronisch zieken. Voor mij was het aanleiding om in enkele opinie-artikelen aandacht te vragen voor eenzaamheid en chronisch zieken? Deze artikelen zijn geplaatst in het FrieschDagblad, het NederlandsDagblad en het ReformatorischDagblad.

Het artikel Eenzaam? Ik maak graag kennis met u kunt u hier nalezen (link naar artikel ReformatorischDagblad) of hieronder downloaden.